The Visitor Center along Tantau Avenue, designed as an exclusive public gateway to Apple Park, it features an expansive roof terrace with stunning views of the main building that offers a unique glimpse into Apple Park.

Nestled within a carefully planted olive grove, an exceptionally transparent envelope sits below a floating carbon-fiber roof, which cantilevers over outdoor seating areas on either side. Its softly-lit timber soffit gives the interior an inviting warmth, while the full-height glazing dematerializes the building volume.

Visitors are greeted with a large scaled model of Apple Park – seemingly suspended in mid-air – milled and finished by the same machines that create the signature Apple products. Visitors also have the opportunity to get a closer look at the main building from the roof terrace of the Visitor Center, which offers an unmatched panoramic view of Apple Park. A delicate screen of thin, curved carbon-fiber fins shades the terrace, where people can relax and take photos against the lush backdrop of Apple Park.

Stefan Behling, Head of Studio, Foster + Partners commented,

“The idea was to create a delicate pavilion where visitors can enjoy the same material palette and meticulous detailing seen in the Ring Building in a relaxed setting, against the backdrop of Apple Park.”

Special Apple merchandise, exclusive to the Visitor Center, is available as souvenirs. At the southern end of the Visitor Center is a café – a place of relaxation and repose, where visitors can enjoy the verdant Californian landscape that surrounds Apple Park.